August 16, 2024

Objavte jazykový svet s Harmony Junior Academy: Skvelý začiatok pre Vaše deti

Ak hľadáte spôsob, ako poskytnúť svojim deťom silný základ v cudzom jazyku, Harmony Junior Academy je tým pravým miestom, kde začať. Jazykové kurzy pre deti sú navrhnuté tak, aby nielen rozvíjali jazykové schopnosti, ale aj podporovali ich celkový rozvoj a kreativitu. Uskutočňujú sa v modernej základnej škole v Bielom Kostole a útulná učebňa s kobercom, pohovkou a bielymi okrúhlymi stolmi je vybavená tou najmodernejšou didaktickou technikou.

Prečo si vybrať Harmony Junior Academy?

  • Učenie, ktoré baví: Naša výučba je dynamická a zábavná, postavená na interaktívnych aktivitách, hrách a projektoch, ktoré deti zaujmú a udržia ich pozornosť. Naši skúsení lektori využívajú moderné metódy a technológie, aby deti vnímali učenie jazyka ako zábavnú a pútavú aktivitu.
  • Praktické zručnosti pre život: Harmony Junior Academy neponúka iba tradičné jazykové kurzy. Naše programy rozvíjajú komunikačné schopnosti, tímovú spoluprácu a kritické myslenie, ktoré budú vaše deti potrebovať nielen v škole, ale aj v každodennom živote.
  • Individuálny prístup: Každé dieťa je jedinečné a potrebuje individuálnu pozornosť. Preto sú naše skupiny malé, čo umožňuje lektorom prispôsobiť tempo a obsah     kurzu potrebám každého dieťaťa. Výsledkom je efektívne učenie a rýchle napredovanie.
  • Cudzí jazyk ako prirodzená súčasť života: Deti majú neuveriteľnú schopnosť osvojovať si nové jazyky rýchlo a prirodzene. Naše kurzy sú navrhnuté tak, aby tento proces podporovali už od útleho veku. Čím skôr vaše dieťa začne, tým ľahšie a prirodzenejšie si osvojí cudzí jazyk.

Kurz, ktorý otvára dvere do sveta

Jazykové kurzy v Harmony Junior Academy sú viac než len učenie sa slovíčok a gramatiky. Sú to brány do nových kultúr a perspektív, ktoré vašim deťom umožnia vidieť svet inými očami. Od základných jazykových konceptov až po pokročilé témy, každé dieťa si nájde svoju cestu k plynulej komunikácii v cudzom jazyku.

Čo môžete očakávať?

Kurzy v Harmony Junior Academy sú rozdelené podľa veku a úrovne znalostí. Naši lektori sú nielen odborníkmi na výučbu jazykov, ale aj na motivovanie detí k dosiahnutiu najlepších výsledkov.

Zápis otvorený teraz!

Nečakajte, kým vaša príležitosť odíde. Zápis do kurzov Harmony Junior Academy je už otvorený! Stačí navštíviť našu webovú stránku a prihlásiť svoje dieťa ešte dnes. Začnite s nami jazykové dobrodružstvo, ktoré vašim deťom otvorí dvere do sveta nekonečných možností.

Kurzy pre deti vo veku od 7 do 12 rokov

Kurzy pre juniorov vo veku od 13 do 18 rokov

Venovať sa vám budú naše osvedčené lektorky Andrea KačováJana Chynoradská. Výučba začína od pondelka 23.septembra 2024 a bude prebiehať podľa rozvrhov jednotlivých kurzov v ponuke. Začnite správne s Harmony Junior Academy – pretože dobrý začiatok je kľúčom k úspechu!

Tešíme sa na vás!

Pokračujte v čítaní

Náš newsletter

Aktuálne informácie o produktoch, podujatiach ako aj tipy pre osobnostný, kariérny a organizačný rozvoj

Moderné riešenia pre moderné organizácie