August 14, 2024

Staňte sa hrdinom Vášho jazykového príbehu: Program “From Zero to Hero” je tu pre Vás!

Predstavte si, že ovládate angličtinu tak dobre, že sa s ňou cítite ako doma. Viete sa suverénne rozprávať, rozumiete filmom bez titulkov a cestovanie sa stane omnoho jednoduchším a príjemnejším. Znie to ako sen? S naším programom “From Zero to Hero” to môže byť vaša realita!

Pre koho je tento program určený?

Možno ste sa s angličtinou už niekoľkokrát stretli, ale stále máte pocit, že ste na začiatku. Možno ste sa nikdy angličtine naplno nevenovali, alebo ste mali problémy s učením a teraz sa bojíte, že to nezvládnete. Program “From Zero to Hero” je navrhnutý práve pre vás –pre každého, kto chce zmeniť svoj vzťah k angličtine a začať s učením naozaj efektívne.

Prečo by ste mali začať práve teraz?

Angličtina je kľúčom k novým príležitostiam. Či už chcete zlepšiť svoje šance na pracovnom trhu, cestovať po svete bez obáv, alebo si rozšíriť obzory, tento jazyk vám otvára dvere do sveta. V Harmony Academy vieme, že učenie sa cudzieho jazyka môže byť výzvou, preto sme vytvorili program, ktorý vás prevedie celým procesom od úplných základov až po pokročilú úroveň.

Čo vás v programe čaká?

  • Jasná a zrozumiteľná štruktúra: Začneme od základov a postupne vás povedieme krok za krokom. Všetky témy sú vysvetlené jednoducho a logicky, aby ste vždy vedeli, čo sa učíte a prečo.
  • Motivačné prostredie: Naši lektori sú tu preto, aby vás podporovali a motivovali. Nenecháme vás v tom samých. Každý krok vpred je úspech, ktorý si všimneme a oceníme.
  • Praktické zručnosti: Okrem teórie vás naučíme, ako používať angličtinu v reálnom živote. Čakajú vás cvičenia, ktoré vám pomôžu prekonať strach z rozprávania a naučia vás používať jazyk s istotou.
  • Podpora komunity: Nebudete na to sami. Spolu s ostatnými študentmi budete tvoriť komunitu, v ktorej si môžete navzájom pomáhať, deliť sa o skúsenosti a motivovať sa k lepším výsledkom.

Ako začať?

Stačí urobiť prvý krok a prihlásiť sa do programu “From Zero to Hero”. Nečakajte na ideálny moment – začnite teraz a už čoskoro uvidíte, ako sa váš život začína meniť. Angličtina vám otvorí nové možnosti a dodá vám sebavedomie, o ktorom ste ani netušili, že ho máte.

Viac informácií o programe a registračný formulár nájdete na našej webovej stránke.

Tak čo, pridáte sa k nám aj vy? Tešíme sa na vás!

Pokračujte v čítaní

Náš newsletter

Aktuálne informácie o produktoch, podujatiach ako aj tipy pre osobnostný, kariérny a organizačný rozvoj

Moderné riešenia pre moderné organizácie